semua Kategori
EN

PENYELIDIKAN DAN PEMBANGUNAN

Laman Utama>PENYELIDIKAN DAN PEMBANGUNAN

Platform R&D

Jiangxi Chundi Bioteknologi mempunyai menubuhkan pusat R&D di Changsha, ibu kota wilayah Hunan, meliputi kawasan lebih daripada 2000m2, dengan 9 makmal sintesis bebas, dilengkapi dengan Photokimia Reactor, Cpengumpul Type Csecara berterusan Temperature Hmakan Magnetik Spenakut, Rotari Epenguap, Low Temperature Csecara berterusan Temperature Rtindakan Bath, Asecara automatik Moisture Tpenyaring, HPLC, GC, UV and lebih daripada 200 set instrumen analisis lanjutan dan pelbagai jenis peralatan eksperimen sintetik, yang dapat memenuhi sepenuhnya keperluan penyelidikan inovatif.

Pasukan R&D terdiri daripada lebih daripada 50 orang, semuanya berkelulusan sarjana muda ke atas. Antaranya, terdapat 1 bakat inovasi saintifik dan teknologi cemerlang yang diperkenalkan dari Amerika Syarikat, 5 jurutera kanan, 2 doktor, dan 14 sarjana. Penyelidik utama mempunyai lebih daripada 10 tahun pengalaman dalam pembangunan ubat kimia. Ia adalah pasukan teknikal peringkat tinggi, mengintegrasikan kemahiran dan pengetahuan Bioteknologi, Sintesis Kimia dan Farmasi, melibatkan diri secara mendalam dalam pembangunan ubat . 

Di samping itu, syarikat itu bekerjasama dengan Pusat Pengajian Kejuruteraan Kimia Universiti Hunan untuk membangunkan ubat baharu dan teknologi baharu bersama-sama, yang meningkatkan lagi keupayaan R&D .

4

5

6

Harta Intelek

Syarikat itu telah menjalankan beberapa teknologi baharu, penyelidikan dan pembangunan produk baharu, teknologi teras telah memohon 39 paten ciptaan, di mana 17 daripadanya telah diberi kuasa paten ciptaan. Pada masa yang sama penyelidikan dan pembangunan bebas, melalui penyepaduan sumber, syarikat telah menjalankan kerjasama teknikal yang mendalam dengan Universiti Hunan, dan bersama-sama menjalankan penyelidikan mengenai kesukaran teknikal utama dalam sintesis Kimia.

bt

Rantaian Produk

Rantaian Produk

Kolesterol berasaskan tumbuhan

Sumber biasa kolesterol untuk kegunaan industri adalah daripada tisu haiwan atau diekstrak daripada lanolin. Sumber haiwan ini mempunyai potensi risiko TSE/BSE dipindahkan ke produk perubatan manusia dan veterinar. Bagaimana untuk mendapatkan kolesterol bukan haiwan sentiasa menjadi cabaran bagi industri.

Selepas pembangunan 10 tahun, syarikat kami berjaya mencipta teknologi inovasi untuk menghasilkan kolesterol daripada sterol tumbuhan, kolesterol bukan haiwan ini mengelakkan sebarang sumber pencemaran haiwan yang berpotensi, kerana ia berasaskan separa sintesis bermula daripada sterol tumbuhan, proses adalah hijau dan kapasiti boleh sehingga 20 MT setahun. Ia boleh digunakan dalam kosmetik mewah, serta ubat liposom mewah dan vaksin mRNA.

Vitamin D3 berasaskan tumbuhan

Menyediakan sumber Vitamin D3 yang selamat dan sihat, menawarkan alternatif bukan haiwan kepada farmaseutikal dan pemakanan manusia.

Vitamin D25 3-Hydroksi berasaskan tumbuhan

Berbanding dengan Vitamin D3, 25-hydroxyvitamin D3 memintas metabolisme hati, memasuki peredaran darah dengan lebih cepat dan cekap, melakukan lebih baik dalam homeostasis kalsium, menggalakkan pertumbuhan tulang dan otot, dan meningkatkan tindak balas imun.

Derivatif Vitamin D Aktif (API, berasaskan tumbuhan)

Calcifediol; Kalsitriol; Alfacalcidol; Calcipotriol; Eldecalcitol; Maxacalcitol